iSignager-Frame Serija obuhvata integrisane "all-in-one" displeje za digitalnu reprodukciju reklamnog sadrzaja malih dimenzija. 7, 8,10 i 15-o incni monitori idealni su za aplikacije u uslovima gde je nophodna usteda prostora, kao sto su police u prodajnim objektima, uredjaji za kontrolu cena, uredjaji za zabavu putnika u autobusima, vozovima i slicno. Na sve ovo treba dodati ugradjen iSignager AdExpress for Frame software za jednostavnu izradu reklamnog sadrzaja uz ciju pomoc mozete za samo nekoliko minuta kreirati sopstvenu atraktivnu reklamu.

KARAKTERISTIKE:

♦ Male dimenzije (7”, 8”, 10” ,15”) all-in-one RISC-based display
♦ Idealan model primenu u uslovima ogranicenog prostora
♦ Integrisan LAN za pristup i kontrolu sa udaljenog mesta
♦ SD card ili 2.5" IDE HDD za skladistenje sadrzaja
♦ Besplatan "iSignager AdExpress for Frame" sa sablonom za kreiranje sadrzaja ukljucujuci 1 zonu za prikaz slika ili video sadrzaja, 1 zonu za prikaz banera i jednu zonu sa digitalnim satom
♦ Opciono barcode scanner za proveru cena artikala
♦ Opciono senzor pokreta

 

iSignager-LCD serija obuhvata "all-in-one" displeje koji integrisu funkciju digitalne reprodukcije reklamnih sadrzaja u LCD displej. IEI nudi sirok opseg proizvoda sa velicinom ekrana od 10, 15, 17, 19, 26 i 42inca.

KARAKTERISTIKE:

♦ RISC-based All-in-one digitalni reklamni displej
♦ "Fanless" dizajn sa niskim nivoom buke
♦ CompactFlash disk ili 2.5" IDE HDD za skladistenje reklamnog sadrzaja
♦ Upravljanje uredjajem i izmene sadrzaja sa udaljenih radnih stanica preko LAN ili Wireless LAN
♦ Besplatan iSignager AdExpress ili iSignager AdDesign software
♦ IP 64 waterproof i dustproof prednja ploca
♦ Mogucnost prikaza istovetnog sadrzaja na jos jednom dodatnom displeju sa mogucnoscu automatskog sklairanja sve do 1920 x 1200 (vazi samo za iSignager-LCD Seriju)